تفاهم‌نامه ۵ ساله همکاری انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران و انجمن دوستی  ایران و چین در راستای همکاری‌های مشترک با تاکید بر ظرفیت‌ها و توانایی‌های تخصصی طرفین با حضور اعضای دو انجمن به امضا رسید.

گردشگری

همشهری آنلاین - تفاهم‌نامه همکاری انجمن دفاتر خدمات مسافرتی ایران به نمایندگی از بخش خصوصی با انجمن دوستی ایران و چین در ۱۰ بند با هدف جذب بیشتر گردشگران چینی به ایران به امضای علاءالدین بروجردی رئیس انجمن دوستی ایران و چین و حرمت الله رفیعی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران رسید.

به گزارش همشهری از این مراسم، در این تفاهم نامه با اشاره به همکاری طرفین برای تحکیم و گسترش روابط ایران و چین در شناخت بیشتر بین مردم دو کشور با هدف توسعه گردشگری ایران و چین تاکید شده است.

تلاش برای جذب 16 میلیون گردشگر از چین | ورود جدی انجمن دوستی ایران و چین به اعزام گردشگران چین به ایران

تفاهمنامه ده بندی برای جذب گردشگران چینی

حرمت‌الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی هوایی و جهانگردی ایران با اعلام اینکه در این تفاهم نامه ایجاد کارگروه‌های تخصصی متشکل از صاحبنظران و ایران شناسان و چین‌شناسان با محوریت مطالعات فرهنگی برای توسعه گردشگری دو کشور، توسعه گردشگری ورزشی، گردشگری خلاق، گردشگری فرهنگی، ایران‌شناسی، میراث‌ناملموس و همکاری در برگزاری گردهمایی ها و همایش های ملی و بین المللی در حوزه های مختلف صنعت گردشگری بین دو کشور تاکید شده است.

او افزود: تهران ـ‌ پکن، تهران ـ گوانجو، اصفهان ـ شی آن، شیراز ـ‌ چونگ جینگ، مشهد ـ‌ اوروم چی، قزوین ـ‌نیم شیا، تبریز ـ‌شنیانگ، خوزستان ـ‌شانگدون، گرگان ـ‌گوانگ جو، از جمله شهرهای خواهرخوانده میان ایران و چین هستند، از همین رو، استفاده از ظرفیت‌های خواهرشهرهای ایران و چین جهت توسعه گردشگری میان دو کشور مورد تاکید قرار گرفته است.

به گفته او، برنامه‌ریزی برای گسترش همکاری‌ها میان دفاتر خدمات مسافرتی دو کشور و برگزاری تورهای مستقل و مشترک براساس طرح «یک پهنه یک راه» به موجب تفاهم‌نامه ۲۵ ساله ایران و چین در حوزه گردشگری مدنظر قرار گرفت.

رفیعی تاکید کرد، راه‌اندازی کمپین‌های فرهنگی با هدف تصویرسازی مثبت از ایران و مشارکت در طراحی و اجرای برنامه‌های مرتبط با حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از دیگر بندهای توافق‌نامه ۵ ساله بخش خصوصی گردشگری ایران با انجمن دوستی ایران و چین است.

گفتنی است بر اساس توافق‌نامه امضاء شده نمایندگان انجمن دفاتر خدمات مسافرتی ایران و انجمن دوستی ایران و چین اجرای این توافق‌نامه را پیگیری می‌کنند.

تلاش برای جذب 16 میلیون گردشگر از چین | ورود جدی انجمن دوستی ایران و چین به اعزام گردشگران چین به ایران

تلاش برای جذب ۱.۶ میلیون گردشگر از چین

«علاءالدین بروجردی» رئیس انجمن دوستی ایران و چین و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در نشست انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران و انجمن دوستی ایران و چین اعلام کرد: در دیدارهای صورت گرفته با رئیس انجمن صنفی دفاتر مسافرتی ایران به این نتیجه رسیدیم که با توجه به ۱۶۰ میلیون گردشگر خروجی از چین اگر حتی یک درصد از این گردشگران جذب ایران شوند رقم قابل توجهی در گردشگری ورودی ایران خواهد بود.

او با انتقاد از نبود زیرساخت های کافی که پاسخگوی حجم زیاد گردشگران ورودی به کشور شوند افزود: در مذاکره با سفیر چین در ایران و مجموعه سفارت چین پیشنهاد اعزام گردشگر از آن کشور به ایران را ارائه کردیم و در پی این درخواست سفارت چین در ایران برنامه ورود هزار گردشگر چینی به کشور را به اطلاع رساند. اما واقعیت این بود که هتل مناسب برای این گردشگران وجود نداشت.

علاءالدین بروجردی نیز اعلام کرد: می توان گام های بلندی را در جهت جذب گردشگران خارجی و بویژه از بازار چین در همکاری مشترک با دفاتر مسافرتی برداشت.

پیروزی در جذب ۱ درصد گردشگران چین است

حرمت الله رفیعی رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران نیز در نشست امضای تفاهم‌نامه همکاری این انجمن با انجمن دوستی ایران و چین گفت: ظرفیت های کافی در ایران ایجاد شده و دفاتر مسافرتی ایران آمادگی همکاری برای میزبانی گردشگران چینی در ایران را داریم.

او افزود: آمار دولتی ورود گردشگر به ایران ۶ میلیون گردشگر است و در دوران کرونا این عدد را ۹ میلیون گردشگر اعلام کردند. اما واقعیت این نیست و تعداد گردشگران ورودی به ایران به ۱۰۰ هزار گردشگر هم نمی رسد.

رفیعی افزود: انجمن دفاتر مسافرتی ایران و انجمن دوستی ایران و چین در صورت همکاری مشترک قوی قادر به جذب ۱ درصد گردشگران چینی که آمار مهمی در جذب گردشگر خواهند داشت.

کد خبر 899496

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار گردشگری و ميراث فرهنگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha